Two-color cardigan ?!

Dvojfarebný kardigan?!

Možno ste si všimli, že naše kardigany nielenže plnia šatníky celebrít, ale už dlhodobo patria medzi najpredávanejšie na našom trhu. Neustále sa však chceme zlepšovať a posúvať naše hranice. S novým nápadom, ako napredovať, prišiel náš trend guru @kristopko . Čo by ste povedali na dvojfarebné kardigany v našej ponuke?

V TheG nájdete najrozmanitejší sortiment dizajnových kardigánov vyrobených z tých najkvalitnejších materiálov, ušitých vám na mieru. Našim hlavným cieľom je spokojnosť a lojalita vracajúcich sa zákazníkov. S myšlienkou trochu viac experimentovať a navrhnúť „dvojfarebný“ kardigan sa pohrávame už dlhšie. Stálo to za to?

Ako si objednať dvojfarebný kardigan? Váš kombinovaný kus si môžete objednať e-mailom. Napíšte e-mail na: custommade@thegclothing.com so žiadosťou o farbu kardiganu, napr. čierno-biela, béžovo-čierna, červeno-čierna alebo ľubovoľná kombinácia farieb (biela, piesková, béžová, ocelot modrá, horčicová, merlot, smaragd zelená, čierna, hnedo-vínová, čokoládová, šedá a sýto červená,...) Nezabudnite tiež uviesť, pre koho je kardigan určený (muži / ženy) a veľkosť kardiganu. Samozrejme je možné vyrobiť aj kardigán na mieru. O šití na mieru si môžete prečítať TU .

CHCEM DVOJFAREBNÝ CARDIGAN

Späť na blog

Zanechať komentár

Upozorňujeme, že komentáre musia byť pred zverejnením schválené.